Nieuws

16 10 02_0100De strijd om de titel Kerkkiekje 2016 is geopend! De vakantieperioden zijn weer aangebroken en velen van jullie zullen de komende tijd over de wereld reizen. En natuurlijk bezoek je een kerk ter plaatse. Zet je mooiste foto op de timeline van Kerkfotografie op Facebook en ding mee naar de titel! En daarmee win je een afdruk (30x45cm) naar keuze uit de foto’s op deze website. Lees verder….

———————————————————————————————————-

foto RTV DrentheKerkfotografie brengt 200e kerk in beeld! RTV Drenthe doet verslag: https://www.youtube.com/watch?v=KA00RrGThHs

 

———————————————————————————————————-

IMG_0617Fotoboek ‘Gesloten maar niet vergeten’ al voor presentatie uitverkocht! De Heilige Maria Sterre der Zee-parochie vroeg Kerkfotografie om een herinneringsboek te maken van de vier kerken die in januari 2016 sluiten.  Al voor de presentatie van het boek op nieuwjaarsdag was de volledige oplage van 250 exemplaren uitverkocht. Lees verder….

(foto: R. Haerens)

———————————————————————————————————-

Reacties

 1. Hans Vreeman zegt:

  Geachte Diana Nieuwold

  Ik ben één van de contactpersonen van de CONTACTBRIEF, een vereniging van kerkenverzamelaars op foto’s en ansichten. Via een van onze leden werd ik gewezen op Uw vereniging. Wellicht hebt U interesse om zich aan te sluiten bij onze club? Dan heeft Uw vereniging weer wat meer bekendheid denk ik! Indien U uw emailadres naar mij toezendt zal ik een Contactbrief naar U toesturen.

  Met hartelijke groet,

  Hans Vreeman, jvreeman@hetnet.nl

  • Diana Nieuwold zegt:

   Geachte heer Vreeman, inmiddels heeft u – als het goed is – een mail van mij ontvangen. Ik kijk uit naar een Contactbrief! Dank alvast daarvoor!

Laat wat van je horen

*