Godefridus Maria Leeuwenberg is geboren in Amsterdam op 13 april 1899 en overleden in Utrecht op 7 april 1967. De kerk Werenfridus is gebouwd naar zijn ontwerpen.

2 Thoughts to “G.M Leeuwenberg (1899-1967)”

  1. C.. Hendriksen

    Beste mensen, G.M. Leeuwenberg was mijn grootvader, en ik heb een aantal tekeningen van hem. O.a. een potloodtekening van een grote kerk uit mei 1946. Ik heb geen idee welke kerk dit is, kan ik u een foto sturen van de tekening? Misschien heeft u een idee. Het kan ook gewoon een studie can een nooit gebouwde kerk zijn.
    Hartelijke groet,
    C. Hendriksen- de Vos in Drenthe.

  2. Diana Nieuwold

    Beste mevrouw Hendriksen, Natuurlijk kunt u mij een foto sturen van de tekening. Ik kijk graag mee en leg het eventueel aan een paar experts voor!

Leave a Comment