16 10 02_0100 DE STRIJD OM DE TITEL KERKKIEKJE 2016 IS GEOPEND!

De vakantieperioden zijn weer aangebroken en velen van jullie zullen de komende tijd over de wereld reizen. En natuurlijk bezoek je een kerk ter plaatse. Zet je mooiste foto op de timeline van Kerkfotografie op Facebook en ding mee naar de titel! En daarmee win je een afdruk (van 30×45 cm) naar keuze van één van de vele honderden foto’s die op deze website staan.

Hoe werkt het?

1. Je mooiste of meest bijzondere foto zet je op de timeline van Kerkfotografie op Facebook. LET OP: Je mag slechts 1 foto inzenden! Als je meerdere inzendt, dan telt de laatste. Dit kan tot en met dinsdag 13 september 2016.
2. Vermeld, naast je naam ook op welke datum deze foto gemaakt is en in welke kerk en plaats.
3. In de periode van 14 t/m 25 september 2016 worden de ingezonden foto’s allemaal tegelijk gepubliceerd op Facebook. Vanaf dat moment kunnen mensen erop stemmen door de foto te liken.
4. De foto met de meeste likes krijgt de eretitel KERKKIEKJE 2016*. En de maker ervan een afdruk (30×40 cm) van de door hem of haar gekozen foto.
We kijken uit naar al die mooie kerkfoto’s! En natuurlijk alvast een fijne vakantieperiode gewenst!
*Bij een gelijk aantal winnende likes, zullen we loten om wie er de prijs krijgt. (En daarover kan niet worden gecorrespondeerd.)

Leave a Comment