Georg Naber heeft uiteindelijk de titel gepakt met zijn kerkkiekje na een extra stemronde. Deze was nodig, omdat de vakjury en publieksjury niet tot een eensluidend oordeel waren gekomen. De foto van Georg is ook de foto die door de vakjury is gekozen. Zij zeiden er het volgende over:”We hebben gezien, dat mensen hun gevoel hebben kunnen vastleggen in de foto’s. Dat is mooi! Deze foto roept het volgende op: “Rots der eeuwen, troost in smart, laat mij schuilen aan uw hart. Een terechte winnaar!”

 

Met 26 inzendingen was deze editie de grootste tot nu toe. En het leeft, want er is veel gestemd en gereageerd op de foto’s. In 2018 zal er opnieuw een editie van Kerkkiekje zijn. Dan liggen voor iedereen de kansen weer open. Het is doel is om mensen te bewegen kerken te bezoeken. En de schoonheid en contemplatie ervan te ervaren. Een mooie foto is dan meegenomen. Helemaal als je er de titel mee wint! Gefeliciteerd Georg Naber!

 

Naast Georg mag ook Alexander van Dijk een foto uitzoeken van deze website. Zijn foto was door de publieksjury als winnaar gekozen. In de extra stemronde heeft hij het tegen Georg Naber af moeten leggen.