DE STRIJD OM DE TITEL KERKKIEKJE 2018 IS GEOPEND!

De vakantieperioden zijn weer aangebroken en velen van jullie zullen de komende tijd over de wereld reizen. En natuurlijk bezoek je een kerk ter plaatse. Zet je mooiste foto op de timeline van Kerkfotografie op Facebook of mail deze naar info@kerkfotografie.nl en ding mee naar de titel! En daarmee win je een afdruk (van 30×45 cm) naar keuze van één van de vele honderden foto’s die op deze website staan.

Lees verder….

 

 

 

———————————————————————————————————-

Georg Naber heeft uiteindelijk de titel gepakt met zijn kerkkiekje na een extra stemronde. Deze was nodig, omdat de vakjury en publieksjury niet tot een eensluidend oordeel waren gekomen. Er is razendveel gestemd, waarna Georg Naber de titel won.  Lees verder….

 

 

 

———————————————————————————————————-

De strijd om de titel Kerkkiekje 2017 is geopend! De vakantieperioden zijn weer aangebroken en velen van jullie zullen de komende tijd over de wereld reizen. En natuurlijk bezoek je een kerk ter plaatse. Zet je mooiste foto op de timeline van Kerkfotografie op Facebook en ding mee naar een prijs en de titel! En daarmee win je een afdruk (30x45cm) naar keuze uit de foto’s op deze website. Lees verder….

 

 

 

———————————————————————————————————-

foto RTV DrentheKerkfotografie brengt 200e kerk in beeld! RTV Drenthe doet verslag: https://www.youtube.com/watch?v=KA00RrGThHs

 

———————————————————————————————————-

IMG_0617Fotoboek ‘Gesloten maar niet vergeten’ al voor presentatie uitverkocht! De Heilige Maria Sterre der Zee-parochie vroeg Kerkfotografie om een herinneringsboek te maken van de vier kerken die in januari 2016 sluiten.  Al voor de presentatie van het boek op nieuwjaarsdag was de volledige oplage van 250 exemplaren uitverkocht. Lees verder….

(foto: R. Haerens) ———————————————————————————————————-

Leave a Comment